SAUTECH reprezinta în România grupul german AUMA,
lider al producătorilor de acţionări electrice
Sautech - reprezentanta AUMA in Romania
SAUTECH - Sipos Romania

Produsele AUMA (SIPOS, DREHMO, GFC, Haselhofer) inseamna un pachet complet format din actionari electrice, reductoare, unitati de comanda si sisteme de automatizare, care raspunde celor mai diverse cerinte ale echipamentelor utilizate pentru izolare si control in instalatiile prin care se vehiculeaza gaze si lichide.

Acționarile AUMA, SIPOS, DREHMO, HASELHOFER sunt recomandate pentru aplicatiile cele mai diverse, cu conditii de lucru standard sau dificile (temperaturi extreme, protectii antiexplozive, medii corozive, protectii navale, conditii specifice aplicatiilor nucleare).

CONSULTANTA
PROIECTARE
ASISTENȚĂ TEHNICĂ
ȘCOLARIZARE

LIVRARE PRODUSE
LIVRARE PIESE DE SCHIMB
GARANȚII

MONTAJ
PUNERE ÎN FUNCȚIUNE
SERVICE
REPARAȚII
MENTENANȚĂ
Oferim intreaga gama de servicii tehnice (consultanta, proiectare, asistenta tehnica, scolarizare), comerciale (livrare produse, livrare piese de schimb, garantii) si service (montaj, punere in functiune, reparatii, mentenanta). Suntem parte activa in reteaua internationala de distributie si service grup AUMA ( AUMA, SIPOS, DREHMO, GFC, HASELHOFER).

Back to Top

SAUTECH – AUMA ROMANIA

Grupul AUMA cuprinde mărcile: AUMA, SIPOS, GFC şi HASELHOFER.

Distribuim

Acţionări multitură Acţionări părti de tură Acţionări liniare Acţionări cu braţ de acţionare (levier) Acţionări cu turaţie variabilă Unităţi de comandă şi control Reductoare multitură Reductoare sfert de tură Reductoare liniare Reductoare cu braţ de torsiune